top of page

Faith Group

Public·10 members
Mohamed Mamdouh
Mohamed Mamdouh

Terminator 5 Online Subtitrat In Romana


Terminator 5 Online Subtitrat In Romana
Terminator 5 este titlul neoficial al filmului Terminator Genisys, cel de-al cincilea film din seria Terminator, care a fost lansat în 2015. Filmul este un reboot al francizei, care prezintă o linie temporală alternativă în care evenimentele din filmele anterioare nu au avut loc. Filmul îl are în rolul principal pe Arnold Schwarzenegger, care revine ca Terminatorul T-800, alături de Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney și J.K. Simmons. Filmul a fost regizat de Alan Taylor și produs de David Ellison și Dana Goldberg.


Filmul începe în anul 2029, când John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenței umane împotriva mașinilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984, pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke), mama lui John, de un Terminator trimis să o ucidă. Însă, când Reese ajunge în trecut, descoperă că lumea este diferită de cea pe care o știa. Sarah este deja o luptătoare antrenată, care are ca aliat un Terminator vechi (Arnold Schwarzenegger), pe care îl numește "Pops". Cei trei trebuie să facă față unor noi amenințări, printre care un Terminator lichid (Lee Byung-hun), un John Connor transformat într-o mașină (Matt Smith) și o nouă versiune a Skynet, numită Genisys.
Terminator 5 Online Subtitrat In RomanaFilmul a avut parte de recenzii mixte din partea criticilor, care au lăudat performanța lui Schwarzenegger și efectele speciale, dar au criticat scenariul și lipsa de originalitate. Filmul a fost un succes comercial, având încasări de peste 440 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a fost nominalizat la Premiile Saturn pentru cel mai bun film SF, cel mai bun actor (Schwarzenegger) și cele mai bune efecte vizuale.


Dacă vrei să vezi filmul Terminator 5 online subtitrat in romana, poți accesa una dintre următoarele surse:  • [Terminator Genisys Film Online Subtitrat in Romana HD]: Aici poți viziona filmul în calitate HD, cu subtitrare în limba română. Site-ul oferă și alte filme din seria Terminator, precum și alte filme de acțiune, aventură, SF și thriller.  • [Terminator: Genisys (2015) - Film - CineMagia.ro]: Aici poți citi mai multe informații despre film, cum ar fi sinopsisul, distribuția, trailerul și recenziile. Site-ul oferă și posibilitatea de a cumpăra bilete la cinema sau de a comanda DVD-ul filmului.
Sper că ți-a plăcut acest articol despre Terminator 5 online subtitrat in romana. Dacă ai alte întrebări sau sugestii, nu ezita să mă contactezi. Te mai aștept cu alte articole interesante și utile. La revedere!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page